TILAA MYSTEERI

599e/10 hengen ryhmä
Lisähenkilöt 47e/hlö
Hintoihin lisätään alv 24%

Tapahtumat sijoittuvat Mirvan pikkukylään, jossa järjestetään Tuonpuoleiset Ry:n vuosittainen gaalailta. Gaalailta on tärkeätapahtuma kaikille henki- ja fantasiamaailman asukkaille: vampyyreille, keijuille, zombeille, maageille ym. Gaalassa pääsette keskustelemaan saman pöydän ääreen tärkeistä asioista. Mutta aina sattuu ja tapahtuu, vanhat kaunat kaivetaan esiin ja muistellaan onnettomasti päättyneitä rakkaustarinoita.

Ja Mirvan kylässäkin on sattunut salaperäisiä Mirvan neitojen katoamisia. Ilman murhia tämäkään ilta ei tule päättymään. Asuuko sinussa se salapoliisi, joka on päättänyt selvittää murhan, vaikka oman henkensä uhalla…

Paikka: Sovitaan asiakkaan kanssa
Ryhmän koko: 10 – 80 henkilöä
Kesto: n 3 tuntia riippuen ryhmän koosta
Saatavilla: Ympäri vuoden
Hinta: 599e/10 hengen ryhmä. Lisähenkilöt 47e/hlö. Hintoihin lisätään alv 24%
Kielet: Suomi ja englanti
Hinta sisältää: Murhamysteeritapahtuman, rekvisiitan lainauksen ja pelaajanoppaat etukäteen toimitettuna Google Driveen ja km-korvaukset
Hinta ei sisällä: Tilavuokraa, musiikkia, tilan koristelua, ruokailua, pukuja
Tilavaatimus: Ei erityisiä vaatimuksia

Mikä on murhamysteeri?

Murhamysteeri on ohjelmatapahtuma, joka sopii yritysryhmille kick off- tapahtumiin,
kevätkeikauksiin, henkilökunnan palkitsemiseen, asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin tai
ohjelmanumeroksi kokouksen jälkeen. Englanninkielellä toteutettuna voidaan käyttää esim. kielenopiskeluun. Myös etukäteen toimitettava materiaali tulee tässä tapauksessa myös englanniksi.

Murhamysteeri on etukäteen juonellisesti käsikirjoitettu tapahtuma, johon osallistuvatihmiset esittävät heille etukäteen osoitettua roolihenkilöä. Juoni on etukäteen kirjoitettu, mutta vuorosanoja ei.Asiakkaalle toimitetaan etukäteen pelaajan opas, jossa on kerrottu taustatietoja sekä omasta, että muiden roolihahmoista. Tilaisuuden alussa annetaan myössalaista tietoja ja viimehetken ohjeita. Tilaisuuden vetäjä pitää huolen juonen etenemisestä.Murhamysteereissä on yksi etukäteen kirjoitettu murha, mutta tilaisuuden aikanavoi osa osallistujista asekortteja käyttäen hankkiutua eroon epätoivotusta henkilöstä.

Tulostettava versio löytyy täältä