Tekijät

Katja Idman

Ohjelmapalvelujen käsikirjoittaja, minuakin näkee myös keikoilla silloin tällöin.
Rautatienkatu 12 E 64
33100 Tampere
041-5474569

katja(at)murhamysteerit.fi
 
 

 

Olen kolmekymppinen tamperelainen, joka harrastaa liveroolipelejä ja burleskia,eli olen esiintymistaitoinen ja kykenevä vetämään ryhmiä. Sormi ei mene suuhun tiukassakaan tilanteessa.

 

 

Leena vetää Murhamysteereitä pääkaupunkiseudulla.
Minulla on sekä teatterikokemusta, että elokuva- ja tv-sarjakokemusta.
Lisäksi olet saattanut olla vieraana häissä, joissa Leena on ollut hääjärjestelijänä.
Toimin myös Helsinki-oppaana, eli tykkään keikkatöistä!

 

 

 

 

 

 

Nautin monipuolisesta työstäni ohjelmapalvelujen tuottajana ja varsinkin keikkavastaavana. Toimenkuvani on laaja, mutta teenpä mitä vain, on tavoitteenani luoda asiakkaalle parhaat puitteet rentouttavaan ja hauskaan elämykseen. Vapaa-aikani vietän mieluiten metsässä samoillen tai merellä meloen.

 

 

 

 

 

 

Toimin mysteerien vetäjänä Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Tässä hommassa hauskinta on saattaa ihmiset mysteerin maailmaan ja innostaa porukkaa eläytymään rooleihinsa. Koskaan ei voi tietää, kuinka hauskaa ja karmivaa illan meno voi olla! Useimmat keikat ovat todella viehättävässä ympäristössä ja nautin siitä, että ihmiset saavat muistorikkaan elämyksen murhien merkeissä!

 

 

 

 

Vedän mysteereitä Turun seudulla. Isommankin ryhmän ohjaaminen sujuu sekä suomeksi että englanniksi. Mysteereissä hauskinta on jokaisen keikan erilaisuus ja ennalta arvaamattomuus ja mahtavaa on silloin kun saa porukan heittäytymään kunnolla rooleihinsa.

 

 

 

 

 

Anne on mysteereitä harrastava ekonomi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Entisenä koulutuspäällikönä innostan porukan Murhamysteriin.

 

 

 

 

 

 

Oulussa ja sadan kilometrin säteellä Murhamysteeripalveluista vastaa Konffa Oy, yritystapahtumien järjestämiseen erikoistunut yritys.

Myös tapahtumien myynti alueella toimii Konffan kautta, joten, ota yhteys p. 010 2926 500 tai murhamysteeri@konffa.fi.  Iloiset ja osaavat ohjaajat vievät ryhmän huiman hauskoihin tunnelmiin ja tilanteisiin. Konffan kautta saat halutessasi myös tilat ja tarjoilut. www.konffa.fi