TILAA MYSTEERI

599e/10 hengen ryhmä
Lisähenkilöt 47e/hlö
Hintoihin lisätään alv 24%

On Reiska-lehden kevätkauden juhlakemut ja kaikki tärkeät julkkikset on tietenkin kutsuttu mukaan. Tilaisuudessa on kähinää ja kuhinaa, sekä suurta draamaa, sillä jaossa on myös tavoiteltu palkintopysti Vuoden Julkkikselle. Kaikki haluavat nimensä lööppeihin tavalla tai toisella ja siinä onkin tekemistä, koska osalla illan vieraista ei ole CV:ssään muuta kuin silikonit… Tämä on roisin murhamysteeri tähän mennessä eikä sovi tosikoille tai muutenkaan huumorintajuttomille ihmisille. Ei suositella ensimmäiseksi murhamysteeriksi.

Paikka: Sovitaan asiakkaan kanssa
Ryhmän koko: 10 – 80 henkilöä
Kesto:  n. 3 tuntia riippuen ryhmän koosta
Saatavilla:  Ympäri vuoden
Hinta: 599e/10 hengen ryhmä. Lisähenkilöt 47e/hlö. Hintoihin lisätään ALV 24%.
Kielet: Suomi
Hinta sisältää: Murhamysteeritapahtuman, rekvisiitan lainauksen ja pelaajanoppaat etukäteen toimitettuna Google Driveen ja km-korvaukset
Hinta ei sisällä: Tilavuokraa, musiikkia, tilan koristelua, ruokailua, pukuja
Tilavaatimus: Tarvitaan tila, jonka lähistöllä sijaitsee WC.

Mikä on murhamysteeri?

Murhamysteeri on ohjelmatapahtuma, joka sopii yritysryhmille kick off- tapahtumiin,
kevätkeikauksiin, henkilökunnan palkitsemiseen, asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin tai
ohjelmanumeroksi kokouksen jälkeen. Englanninkielellä toteutettuna voidaan käyttää esim. kielenopiskeluun. Myös etukäteen toimitettava materiaali tulee tässä tapauksessa myös englanniksi.

Murhamysteeri on etukäteen juonellisesti käsikirjoitettu tapahtuma, johon osallistuvatihmiset esittävät heille etukäteen osoitettua roolihenkilöä. Juoni on etukäteen kirjoitettu, mutta vuorosanoja ei.Asiakkaalle toimitetaan etukäteen pelaajan opas, jossa on kerrottu taustatietoja sekä omasta, että muiden roolihahmoista. Tilaisuuden alussa annetaan myössalaista tietoja ja viimehetken ohjeita. Tilaisuuden vetäjä pitää huolen juonen etenemisestä.Murhamysteereissä on yksi etukäteen kirjoitettu murha, mutta tilaisuuden aikanavoi osa osallistujista asekortteja käyttäen hankkiutua eroon epätoivotusta henkilöstä.

Tulostettava versio löytyy täältä