Tervetuloa takaisin, olethan muistanut tilata ilmaisen e-kirjan, Yritysjuhlajärjestäjän oppaan?

Ryhmämme (eritoten naiset) pukeutui tilaisuuteen ja sehän loi kovasti tunnelmaa. Etukäteen oli jo jännitystä ilmassa, kun kukin tuunasi asujaan ajan henkeen. Järjestäjältä saatu rekvisiitta oli myös mieluista. Porukka viihtyi hyvin ja monet näkivät tämän oivana tykytilaisuutena ja erittäin sopivana työporukan virkistymisjuttuna, sillä leikkimään kykenevät aikuset ovat vielä kehityskelpoisia. Hyvä juttu moneltakin kantilta! Monet ovat kyselleet, että mistä tällainen idea löytyi ja kuka näitä mysteerejä tekee. Aluksi vähän arvelutti kysyä johdolta, että voitaisiinko henkilöstötilaisuutemme viettää murhamysteerien merkeissä, mutta lupa tulikin heti. Erittäin mukavastihan se meni ja hauskaa oli!

– Tuula Leinonen, Kemira –

Osallistuin Katja Palmun organisoimaan Murhamysteeri-illalliset -tapahtumaan ja olimme Marjaanan kanssa palvelusväen roolissa. Kartanon murhamysteerin juonta paljastamatta voin kertoa, että ratkaisin ainakin yhden illan aikana tapahtuneista murhista. Hauskaa ja jännittävää! Suosittelen esim tiimin pikkujouluihin ohjelmanumeroksi!

– Reetta Koski, Ideapakka –

ANIS-Jännityselämysiltamme aidossa 1800-luvun ympäristössä houkuttelevan cocktailpöydän äärellä oli unohtumaton ja pitkään iloa virittänyt elämys.Hauskaa ja rikastuttavaa oli yhdessä toimia luovasti arjesta poiketen rähjäämällä, varastamalla, huijaamalla, nyyhkyttämällä ja lohdutusta saamalla. Kiitos Katja ja Turengin Asemapäällikön frouva Maspe Jäntti.

– Hillevi Leppänen, HL-Valmennus –

Tässä esimerkkejä yrityksistä/ryhmistä, jotka ovat jo kokeneet murhamysteerin:

Kaveriporukoita, synttäriporukoita, polttariporukoita

Controlmatic

Henkilöstöpalvelu Click

Levi Spirit

Turku Energia

Joutsenon opettajia

Akuuttihoitajat Satutti Ry

Hub Logistics

Ruoka-Kesko

Tampereen yliopisto

Mainostoimisto Luoja

Autokoulu Helenius Oy

Kirkkonummen kunta

Fläkt Woods Oy

WasaCon Oy

Efima Oy

Antell-Ravintolat Oy

Työterveyslaitos

Santen Oy

Joensuun kaupunki

Keski-Suomen Eläinklinikka

Turku Science Park Oy

Rakennustieto Oy

Prog-It Oy

FinVector Vision Therapies Oy

JS Suomi Oy

Lisää tulossa