HUOMIO! Vain yritysjuhlaoppaan tilaajille

KIITOS, kun päätit tilata oppaan.

Oppaan avulla pystyt katsomaan kohta kohdalta miten yritysjuhlat pidetään.

Opas on nyt lähetetty sähköpostiisi ja saapuu 2-5 minuutin kuluessa.

ENNEN KUIN ryntäät odottelemaan oppaan saapumista, lue tämä sivu huolella läpi, sillä tämä sisältää arvokasta tietoa, sillä…

Oletko joskus ollut TYLSISSÄ  yritysjuhlissa? Vaikka Juhliin nähtiinkin paljon vaivaa, ei tapahtuma tiivistänyt porukan yhteishenkeä halutulla tavalla – pahimmassa tapauksessa ne jopa hajotti yhteishenkeä. Koko tapahtuman ajan piti vilkuilla kelloa ja parasta oli se, kun jollain verukkeella pääsi livahtamaan pakoon.

Olemme nähneet satoja ja satoja yritysjuhlia ja jos olet joskus järjestänyt Yritysjuhlia, ymmärrät niiden järjestämisen tuskan.

Kukaan ei halua epäonnistuneita yritysjuhlia, vaan kaikki haluavat onnistuneet Yritysjuhlat.

Oletko joskus ollut poikkeuksellisen hyvissä Yritysjuhlissa? Mitä vaaditaan Yritysjuhlilta?

Tietenkin parhaat Yritysjuhlat saavat kiitosta kaikilta osallistujila ja ne hitsaavat porukan yhteen.

Onnistuneet Juhlat auttavat kaivamaan osallistujien piilossa olevia taitoja ja osallistujat saavat onnistumisen tunteita ja pitkään kestävää uutta virikettä arkeen.

Kun pidät onnistuneet Yritysjuhlat, sinut muistetaan juhlien järjestäjänä ja saat kiitosta kaikilta osallistujilta!

Miksi Murhamysteerit on yksi parhaista teemoista Yritysjuhlille?

 

Asiakkaamme ovat sanoneet: Reetta Koski: Osallistuin Katja Idmanin organisoimaan Murhamysteeri-illalliset -tapahtumaan ja olimme Marjaanan kanssa palvelusväen roolissa. Kartanon murhamysteerin juonta paljastamatta voin kertoa, että ratkaisin ainakin yhden illan aikana tapahtuneista murhista. Hauskaa ja jännittävää! Suosittelen esim tiimin pikkujouluihin ohjelmanumeroksi!

Tuula leinonen: Ryhmämme (eritoten naiset) pukeutui tilaisuuteen ja sehän loi kovasti tunnelmaa. Etukäteen oli jo jännitystä ilmassa, kun kukin tuunasi asujaan ajan henkeen. Järjestäjältä saatu rekvisiitta oli myös mieluista. Porukka viihtyi hyvin ja monet näkivät tämän oivana tykytilaisuutena ja erittäin sopivana työporukan virkistymisjuttuna, sillä leikkimään kykenevät aikuset ovat vielä kehityskelpoisia. Hyvä juttu moneltakin kantilta! Monet ovat kyselleet, että mistä tällainen idea löytyi ja kuka näitä mysteerejä tekee. Aluksi vähän arvelutti kysyä johdolta, että voitaisiinko henkilöstötilaisuutemme viettää murhamysteerien merkeissä, mutta lupa tulikin heti. Erittäin mukavastihan se meni ja hauskaa oli!

Juhlien järjestämiseen tarvitset yleensä paikan, kuljetukset ja ohjelman… Hinta voi olla 10 hengelle 2500 euroa + alv 24%

Meidän hinta: 599 + alv 24%/10 henkeä  ja lisähenkilöt 47 euroa + alv 24%/hlö.  Tulemme samaan hintaan toteuttamaan mysteerin vaikka omaa toimistoonne. Kätevää, eikö totta?

 

Kun latasit oppaan, on juhlien järjesstäminen ajankohtaista. Nyt varataan aikoja tälle vuodelle ja aikoja on rajallinen määrä.

Tee tilauksesi nyt!

Meillä on eri teemoja tarjolla: Mafia, Kartano, 50-luku, Lööppijilkkis, Kauhu ja Titanic.

Tilla nyt!

 

Hinta sisältää: paperiset pelaajanoppaat etukäteen toimitettu yhteen osoitteeseen, vetäjän ohjeistuksen koko ohjelman ajan paikan päällä, hänen palkkansa ja matkakulut, pelimateriaalit ja rekvisiitan lainauksen (jokin hattu tms rooliin liittyvä asuste, nimikyltti, pelirahaa tms)

Takaamme, että kun nyt tilaat mysteerin, niin voimme sen toimittaa teille haluamaamme paikkaan Suomen rajojen sisäpuolelle samaan hintaan ja haluamaanne ajankohtaan.

Ota heti yhteys