Murhamysteeri tai murhamysteeri-illallinen on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja  kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin.

Ryhmäkoosta riippuen n. 3 h kestävä Murhamysteeri voidaan toteuttaa melkein missä vaan:
– toimistolla, ravintolassa, kabinetissa, huvilalla, kotona…
Murhamysteeri sopii osaksi virkistyspäivää, kick off:a, tykypäivää, kokouspäivää, pikkujouluja, asiakastilaisuutta, polttareita, synttäreitä tai englanninkielellä toteutettuna vaikka kielikylvyksi.

Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

Murhamysteeristä riittää puhumista pitkäksi aikaa. Murhamysteeri sopii myös erittäin hyvin sellaiseen porukkaan, jotka eivät tunne toisiaan aiemmin. Mysteeri on hyvä keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin tai jo tuntemiisi ja löytää heistä ihan uusia puolia.