Murhamysteerin tilaaja, mitä ohjelmapalvelun tilaamisen jälkeen tapahtuu?

Mitä murhamysteeri ohjelmapalvelun tilaamisen jälkeen tapahtuu?

Hienoa, olet valinnut murhamysteerit ohjelmapalveluksi yritysjuhliisi, syntymäpäiville, tykypäivään tai asiakastilaisuuteen. Miten asiat varauksen jälkeen etenevät? Jos varasit Kartanomurhamysteerin, sovimme tilan kanssa siitä, millä lailla saamme murhamysteerin tilassa järjestettyä, koska tilassa on oltava mahdollisuus saada se pimeäksi. Tähän on muutamakin ratkaisu, joten käymme nämä vaihtoehdot yhdessä läpi.

Kun tilaan ohjelmapalvelun, miksi tarvitaan nimilista?

Murhamysteeri perustuu siihen, että jokaisella osallistujalla on rooli. Parhaiten roolit saadaan jaettua siten, että nimilistassa on myös pieni kuvaus jokaisesta osallistujasta, kuten aktiivinen, ujo, äänekäs, rohkea ym. Rohkeimmat ja äänekkäimmät saavat näyttävät roolit ja ujot saavat hiljaisemmat roolit, niin kenellekään ei tule paineita. Murhamysteeri toimii parhaiten niin, että jokainen osallistuja saa kykyjensä mukaisen roolin. Nimilistan tarvitsemme viimeistään kahta viikkoa ennen murhamysteeri-tapahtumaa.

Ohjelmapalvelun pelaajanoppaat

Heti kun nimilista on saatu, jaamme roolit ja  lähetämme tilaajalle Google Driveen digitaaliset pelaajanoppaat syksystä 2022 alkaen. Pelaajanoppaassa on tietoa osallistumisesta sekä jokaisen oma rooli. Oppaassa on myös muistiinpanoja varten tila, jotta osallistujat voivat suunnitella juonittelujaan etukäteen. Pelaajan oppaassa on myös ohjeita siitä, mistä voit hankkia lisätietoa murhamysteeriin osallistumisesta, kuten esimerkiksi tältä sivulta. Pelaajanopas kannattaa lukea pari kertaa läpi ennen tilaisuuteen saapumista ja ottaa se tilaisuuteen mukaan. Murhamysteereissämme ei ole ulkoa opeteltavia vuorosanoja ja opas voi olla kädessä vaikka koko murhamysteerin ajan. Murhamysteeri on vähän kuin lautapeli, jos oppaaseen ei ole etukäteen tutustunut, on pelaaminen haasteellista. Jaa siis oppaat hyvissä ajoin etukäteen!

Muutamaa päivää ennen mysteeriä laitamme vielä tiedot murhamysteerikeikkavetäjästä, jotta voitte olla toisiinne yhteydessä ennen mysteeriä, jos tarve vaatii. Muussa tapauksessa keikkalainen saapuu paikalle ennen mysteeriä mukanaan tarvittava rekvisiitta, jossa on muunmuassa asusteita, nimikyltit, pelirahaa, todistusainesto ym materiaali. Laatikon pakkaamiseen menee yleensä noin 3 tuntia, koska jokaiselle roolille voi olla erilaisia tarvikkeita. Ja sitten ei muuta kuin kannattaa muistaa, että toisten roolihahmojen keksimiä juonenkäänteitä ei kannata ottaa henkilökohtaisesti, mutta hauskaa saa pitää!

Murhamysteeri, koska meissä jokaisessa asuu pieni salapoliisi.