Uusi murhamysteeri on työn alla

Kuka on murhamysteerisi käsikirjoittaja?

Katja Idman, näiden murhamysteerien järjestäjä kirjoittaa murhamysteerit itse. Tämä ohjelmapalvelun  käsikirjoittaminen on lähtenyt ihan siitä, että asiakkaat haluavat jotain muuta, kuin ulkolaisen tusinatuotteen. Lisäksi tämä mahdollistaa sen, että murhamysteerien tapahtumapaikkana voi olla myös Suomi ja tapahtumat voivat jotenkin liittyä Suomen historiaan tai nykyaikaan. Tykkään myös murhamysteerin kirjoittamisesta, siinä saa käyttää mielikuvitusta ja käsikirjoittaminen on haasteellista. Mikä murhamysteeri sinua kiinnostaa?

Mikä on seuraava murhamysteeri?

Seuraavan murhamysteerin tapahtumapaikkana on Rydellin pikkukylä ja tapahtuma-aika on 50-luku. On Sandyn ja Dannyn häät ja kaikki osallistuvat heidän suureen päiväänsä. Häiden ylle luo vain varjonsa surulliset aikaisemmat tapahtumat. Tästä lähtee uusi murhamysteeri.

Miten murhamysteerin käsikirjoittaminen etenee?

Kun alan miettiä miten uusi murhamysteeri käsikirjoitetaan, täytyy suunnitella ajankohta, paikka ja mikä on se syy, että nämä henkilöt ovat paikalla. Ja toki keitä on paikalla, kuka murhataan ja kuka on murhaaja. Kun nämä asiat on selvillä, alan luoda pelaajanopasta. Sitten on vuorossa roolien kirjoittaminen ja viimeiseksi se kinkkisin vaihte – todistusaineisto. Lisäksi kaikenlaista sälää, kuten pelirahat, nimikyltit ym. Eli näillä eväillä jatketaan. Tämän murhamysteerin käsikirjoittamiseen liittyykin haaste ja tulenkin myöhemmin kysymään, että oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan?

Follow Katja Idman:
Katja Idman on murhamysteerien käsikirjoittaja ja järjestänyt murhamysteerejä jo vuodesta 2007.