Millainen tila sopii murhamysteeriin?

Millainen tila sopii murhamysteeriin?

Millainen tila sopii parhaiten murhamysteerin järjestämiseen? Murhamysteereitä on vuosien varrella järjestetty monenlaisissa tiloissa. Ollaan oltu kodeissa, ravintoloissa, laivoilla, hotelleissa, juhlatiloissa, kokoushuoneissa, toimistoissa ym. Eli periaatteessa tila kuin tila sopii murhamysteerin järjestämiseen.

Mitä pitää kuitenkin ottaa huomioon, kun valitsee tilaa murhamysteeerille? Millainen tila ei sovi murhamysteerien järjestämiseen?

Oikeastaan kaikista huonoin vaihtoehto on, että on vain yksi huone. Minimissään olisi hyvä olla esim. kokoushuoneen lisäksi kuitenkin mahdollisuus olla myös käytävällä ja vessat olisivat myös hyvä olla lähellä.

Varattavan tilan suuruus tietenkin riippuu myös siitä, kuinka paljon osallistujia on ja ruokaillaanko samalla. Lue tästä lisää, jos olet järjestämässä murhamysteeri-illallisen.

Eri murhamysteereissä on erilaiset tilavaatimukset. Tilavaatimuksissa saattaa lähinnä olla joku tekninen juttu, joka on käsikirjoitettu murhamysteeriin ja siitä syystä tilalle on joku vaatimus.

Tässä linkit jokaisen murhamysteerin tietoihin, mistä voit tarkastaa tilavaatimukset:

Mafia murhamysteeri

Kartano murhamysteeri

Kauhu murhamysteeri

Lööppijulkkis murhamysteeri

Titanic murhamysteeri

50-luvun murhamysteeri