Ohjelmapalvelu murhamysteeri

Mikä on murhamysteeri?

Mikä on murhamysteeri tai murhamysteeri-illallinen?

Murhamysteeri on pääjuonellisesti käsikirjoitettu ohjelmapalvelu, jossa on suositeltavaa juonitella, murhata, valehdella, kiristää ja  kieroilla, puukottaa selkään, väärentää, hoitaa bisneksiä, juoruilla, hankkia liittolaisia ja hölmöillä. Etukäteen saamanne roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Murhamysteerin yhteydessä ei ole pakko ruokailla, mutta sekin onnistuu, kun vain ottaa huomioon muutamia asioita, jotta murhamysteeri-illallinen onnistuu varmasti.

Missä murhamysteeri voidaan järjestää?

Ryhmäkoosta riippuen n. 3 h kestävä Murhamysteeri voidaan toteuttaa melkein missä vaan ja missä päin Suomea tahansa:
– toimistolla, ravintolassa, kabinetissa, huvilalla, laivalla, kartanossa, kotona…
Murhamysteeri on ohjelmapalvelu, joka sopii osaksi virkistyspäivää, kick off:a, tykypäivää, kokouspäivää, asiakastilaisuutta, pikkujoulua, yritysten yhdistymistilaisuutta, polttareita, synttäreitä tai englanninkielellä toteutettuna vaikka kielikylvyksi.

Murhamysteerissä voit roolihahmonasi jutella ja tutustua toisiin hahmoihin. Murhamysteerin jälkeen olettekin kuin vanhoja tuttuja.

Kuinka osallistun murhamysteeriin?

Keksitkö murhaajan? Kärsiikö bisneksesi uhreista, vai täytyisikö ehkä jostain muustakin hankkiutua eroon? Kenestä voit hyötyä ja kuka on sinulle vaaraksi? Kenellä onkaan salasuhde ja onko mikään lopulta sitä miltä näyttää? Keskustele ja selvitä!

 

Voiko murhamysteerin yhteydessä ruokailla?

Murhamysteerin yhteydessä ruokailu onnistuu, jos ruokailu tapahtuu seisovasta pöydästä. Pöytiin tarjoilu ei toimi, koska osallistujien pitää liikkua tilassa ja keskustella toistensa kanssa. Lue tästä blogikirjoituksesta, kuinka varaat oikean tilan murhamysteeri-illallista varten.

Follow Katja Idman:
Katja Idman on murhamysteerien käsikirjoittaja ja järjestänyt murhamysteerejä jo vuodesta 2007.